Over Bewuste Mama – oude website

Moeder of vader worden is een grote overgang in je leven. Voorbereiden hierop is niet simpel en vervolgens het zijn ook niet. Er is geen ouder perfect en er groeit geen kind perfect op. Toch willen we het beste voor onze kinderen. En daarbij past niet één methode of manier van opvoeden. Wel kun je je bewust worden van wie je bent als ouder en welke wisselwerking dit heeft met je kind. En bewust kijken naar je kind en naar wat hij of zij nodig heeft.

Ik hoop je via Bewuste Mama te kunnen inspireren om een bewuste ouder te worden en te zijn. Ik zet je graag aan het denken over jezelf, over je kind en over jullie relatie en wil je graag uitdagen om te groeien en jezelf te ontwikkelen voor jezelf én voor je kind.

Voor ouders (to be) die moeilijkheden of problemen ervaren of graag willen groeien in hun ouderschap bied ik holistische psychologische hulp. Ik ben er voor jou én je kind.

Lees meer over bewust ouderschap, bewuste zwangerschap, persoonlijke ontwikkeling en zelfzorg, en je relatie op mijn blog en via Instagram.

Bewustzijn is de sleutel tot groei.


i got this
despite the darkness, the tears, the aching body,
the fatigue, the sleepless nights, the blurriness of it all,
i know i am going to be okay.
because the moment she entered this world
the mother in me was born.

— i got this

Uit Motherhood, a memoir of our first year van Carolijn Braeken
https://www.instagram.com/p/CFjxJC-poy3/?utm_source=ig_web_copy_link
close


Leuk dat je
geïnteresseerd bent in bewust ouderschap!

Meld je aan om regelmatig inspirerende inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.